2028 söker en copywriter

Vi letar efter dig som kan sätta dig in i sammanhang som oftast är komplexa på ett eller flera sätt, och tillsammans med resten av arbetsgruppen skapa kommunikation som gör nytta för uppdragsgivaren. Då behöver man självklart vara bra på att skriva och att forma budskap, och allt sånt där som copywriters brukar vara bra på. Men du behöver framförallt vara nyfiken på framtiden, hur omvärlden utvecklas och hur framtidens företag ska göra affärer och lyckas. Hur verkar det?

Du kanske har varit med ett tag? Bra, tror vi. Du kanske även har uthålligheten att nörda in dig på smala ämnen och samtidigt har blicken för att se dem i en kontext? Ännu bättre. Eftersom vi jobbar så mycket tillsammans är det allra viktigaste hur du funkar ihop med resten av gänget och hur vi gemensamt kan lyfta varandra. Ett imponerande CV i all ära, men det är vad vi har framför oss som är det viktigaste.

Dina arbetsuppgifter kommer vara både strategiska och operativa med en bredd av uppdrag som kan innefatta allt från koncept, workshops och strategiska rekommendationer till budskapsplattformar, kreativa kampanjer och content-produktion. Du arbetar i projektgrupper som sätts samman utifrån behov och kundnytta. Teamwork, prestigelöshet och affärsnytta är ledord i projektgruppen.

Viktiga egenskaper:

– Modersmål svenska med mycket goda kunskaper i engelska eller modersmål engelska med mycket goda kunskaper i svenska

– Strategisk förmåga

– Konceptuella färdigheter

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid på plats i Göteborg.

2028 New World Agency

Sockerbruket 16
414 51 Göteborg
Hello@2028.se

Nytt samarbete

Hans Langenius
+46 (0) 705-32 30 70
hans.langenius@2028.se