Kom igång.

Lär känna oss bättre genom någon av våra instegsprodukter. Alla utformade för att skapa värde från start.

Förändringsarbete

Färdplan för möjligheter.

Ett kraftfullt verktyg som ger dig en handfast strategisk översikt och en färdplan framåt. Som visar möjligheterna för dina affärer och din verksamhet, erbjuder ett utifrån-perspektiv och hjälper dig på vägen mot positionen du vill nå.

Starta med ny taktik. Få nya insikter och omvandla dem till förändring och handling  som skapar tillväxtmöjligheter och vägar för att optimera din verksamhet. Få värdefulla perspektiv på ditt varumärkes nuvarande situation och position, så att du kan sätta rätt mål framåt. Vägen till din önskade position blir enklare när du har rätt verktyg och kan erbjuda en kundupplevelse som stöttar din affärsutveckling. Vår beprövade process hjälper dig till rätt nästa steg.

Branding & koncept

Varumärket i en ny ekonomi.

Utformad för att identifiera kritiska luckor mellan var ditt varumärke är idag och var det borde vara. Denna instegsprodukt är ett verktyg för att ge dig såväl rätt insikter som självförtroende att utveckla din varumärkesidentitet i rätt riktning.

Marknaden är i förändring. Se till att du förstår dina kunders nya beslutsprocesser, engagera dina medarbetare och utveckla ditt varumärke så att ni uppfattas och erkänns som en thought leader i en ny cirkulär och värdebaserad ekonomi. Det är här det börjar. Renovera och revitalisera ditt varumärke för att skapa den ”trigger” som gör att ni kan påverka val och driva förändring i rätt riktning. Detta instegsverktyg krattar manegen för jobbet som måste göras.

Branding & koncept

Ny produkt.

Slutför din idé och vision om ett nytt erbjudande och ta det till marknaden med rätt förutsättningar. Detta instegserbjudande säkrar ett ramverk av attribut och upplevelser som låter dig göra exakt det.

Utveckla produkter, tjänster och fysiska koncept framgångsrikt för att erbjuda upplevelser online eller i verkliga livet.  Eller få båda delarna att jobba tillsammans för att bygga ditt varumärke och få affärerna att växa. Vilket slags stöttning skulle krävas då? Det kan vara ett showroom, ett koncept för nästa event eller mässa, ett nytt koncept för att lyfta fram en försäljningskanal eller en ny prenumerations-baserad affärsmodell för dina tjänster. Eller kanske en hållbar klädkollektion just för ditt varumärke?

Webbsidor & digitala lösningar

Digitala prototyper.

Korta din ledtid, lansera snabbare och accelerera din digitala tillväxt. Vårt instegserbjudande kring digitala prototyper är utvecklad för att snabbt leverera resultat.

Upptäck icke-tillfredställda behov på marknaden och utforma digitala produkter, tjänster och lösningar som möter dem. Vårt erbjudande hjälper dig att utveckla din affär tillsammans med dina kunder genom att möta deras konstaterade behov.
Vi hjälper dig att utnyttja värdefull data och omvandla den till en minimum viable product (MVP) – en digital lösning för tidiga tester mot marknaden. Engagera din kunder på nya sätt och skapa nya möjligheter genom prototyputveckling innan du växlar upp. Det är både snabbare och effektivare.

Digital marknadsföring

Framgång
online.

Utnyttja din data och din digitala marknadsföringspotential. Med detta instegserbjudande hjälper vi dig att hitta bästa sätt att engagera dina kunder online.

Etablera rätt KPI:er och mätetal i kombination med en kvalitativ lista på åtgärder av typen lågt hängande frukter. Identifiera de affärskritiska förändringarna som krävs för att stänga  luckorna mellan din nuvarande digitala kommunikation och marknadens beteende. Låt oss hjälpa dig driva relevant och lönsam trafik till din webbsida och optimera din konverteringsgrad.  Vi utformar din digitala färdigplan med marknadsförings-aktiviteter som är datadrivna, mätbara och som garanterad blir sedda.

Vill du veta mer om våra mest populära tjänster?

 

Ta kontakt med Marcus eller Sara. De hjälper dig gärna!

Marcus Sjölin

Marcus Sjölin
Opportunity &
Growth Officer

Ingrid Kraappa

Sara Wågenberg
Project Manager &
Content Strategist