Volvo Trucks

90-åring med blicken framåt.

Volvo Lastvagnar ville fira sitt 90-årsjubileum på branschmässan Elmia Lastbil genom att uppmärksamma 90 år av innovationer. 2028 fick uppdraget att ta fram ett kommunikativt koncept för detta. Och vi vände blicken mot framtiden.

De första 90 åren i Volvo Lastvagnars historia är fulla av banbrytande innovationer som varit viktiga för hela transportbranschen. Imponerande och värda att fira. Samtidigt tyder mycket på att de största utmaningarna och därmed behovet av innovationer ligger framför oss.

Därför valde vi att hämta kraft från de första 90 åren för att se in i framtiden. Utifrån det skapade vi ett kommunikativt koncept för montern som gav plats för alltifrån eldrivna och fjärrstyrda lastbilar till innovativa tjänster som ökar säkerheten och minskar miljöavtrycket från transporter. Temat ”90 nya år av innovationer” genomsyrade hela montern visuellt och innehållsmässigt. Det blev inte bara en spännande upplevelse utan också en uppskattad mötesplats med föredrag av branschföreträdare och politiker.

Volvo Trucks Elmia
Volvo Trucks Elmia
Volvo Trucks Elmia
Volvo Trucks Elmia
Volvo Trucks Elmia
Volvo Trucks Elmia
Volvo Trucks Elmia

Vill du veta mer om våra mest populära tjänster?

 

Ta kontakt med Marcus eller Sara. De hjälper dig gärna!

Marcus Sjölin

Marcus Sjölin
Opportunity &
Growth Officer

Ingrid Kraappa

Sara Wågenberg
Project Manager &
Content Strategist