Downstairs

Smidig självbokning av vardagstjänster online.

Downstairs är en kreativ och nytänkande entreprenör från Göteborg inom området hushållsnära tjänster. Med stor förståelse för vikten av ett starkt varumärke och en modern och smidig digital kundupplevelse är man i stadig tillväxt med såväl egna verksamheter som franchise-tagare.

Gausta App
Gausta App
Gausta App
Gausta App

Det finns inget överskott av tid i moderna familjer med karriärer, barn och deras aktiviteter. Det förstår Downstairs i Göteborg. Sedan starten har man satsat på ett brett utbud av vardagstjänster som gör vardagen lite enklare. Hemstäd, kemtvätt och skovård är bara några av de hushållsnära tjänster som erbjuds.

På Downstairs såg man behovet på marknaden och möjligheten att växa. Men vad behövs då? En bra partner är en bra början. 2028 New World Agency fick möjligheten att möta Downstairs i kreativa workshops som mynnade ut i en ny varumärkesplattform och en tydlig färdplan med aktiviteter för att nå framgång och tillväxt.

Överst på listan stod också digitalisering och behovet av en stabil plattform med möjlighet för kunderna till självbokning av tjänster.

2028 New World Agency satte ihop ett team med utvecklare, UX, designers och content-producenter och skapade en plattform på downstairs.se som kopplas samman med Downstairs affärssystem.

Resultatet blev en smidig och lättnavigerad lösning med stor omsorg om användarupplevelsen.

Med det nya systemet i drift är det nu enkelt och smidigt för såväl nya som tidigare kunder att boka tjänster eller att justera i de abonnemang man har hos Downstairs.

Vill du veta mer om våra mest populära tjänster?

 

Ta kontakt med Marcus eller Sara. De hjälper dig gärna!

Marcus Sjölin

Marcus Sjölin
Opportunity &
Growth Officer

Ingrid Kraappa

Sara Wågenberg
Project Manager &
Content Strategist