FordonsGas

Clean mobility
– valet  för en modern livsstil.

En gasdriven bil är ett modernt, attraktivt  val för framgångsrika, moderna människor som bryr sig. För att göra FordonsGas och ‘clean mobility’ till en del av en modern livsstil producerade 2028 New World Agency en kort image-driven varumärkesfilm som distribuerades i sociala medier.

Framtidens energi är redan här. FordonsGas Sverige AB erbjuder förnybar biogas, en klimatpositiv produkt för bilar, bussar och lastbilar.

Biogas är rent, fräscht och luktfritt och det är just så som vi behöver få den att uppfattas. För att få fler människor att välja en gasdriven bil behöver vi ge FordonsGas och hållbar mobilitet en inramning som ger det en plats i en modern livsstil. Att valet av en gasdriven bil uppfattas som något modernt, fräscht och ansvarsfullt – inte minst för medvetna och omtänksamma föräldrar.

Tillsammans med en extern partner producerade  2028 New World Agency en kort film för  FordonsGas/AirLiquide. Filmen distribuerades i sociala medier  och riktades mot en attraktiv målgrupp i medelåldern som bedömdes ha stor chans att få en tjänstebil. 

För fIlmens soundtrack remixade 2028 sången “Drömmen om en verklighet” av den lokala singer-songwritern Frida Wallin.

Vill du veta mer om våra mest populära tjänster?

 

Ta kontakt med Marcus eller Sara. De hjälper dig gärna!

Marcus Sjölin

Marcus Sjölin
Opportunity &
Growth Officer

Ingrid Kraappa

Sara Wågenberg
Project Manager &
Content Strategist