Gausta

Afterski på the Loft – när dagen ska sluta på topp.

Vintersäsongen 19/20 slogs dörrarna upp för Gaustas nya afterski – The Loft. 2028 New World Agency var ansvariga för att skapa konceptet, erbjudandet och att sätta upp ramarna för interiör och utformning.

Gausta - the Loft

Varje vinterdestination behöver ett varmt och mysigt vardagsrum, en plats att dra sig tillbaka efter en lång dag ute i backarna. För sällan smakar en kall öl  bättre än just då. 2019 bestämde Gausta att man ville öppna en ny pub och bar på övervåningen till servicebyggnaden i Gausta. 2028 New World Agency fick uppdraget att ta fram ett attraktivt koncept som kunde göra afterskin till en minnesvärd upplevelse och en plats för sköna stunder med familj och vänner.

Valet av namnet The Loft var logiskt från första början. I valet av inredningsdesign hämtade vi inspiration från Gaustas natur – det genuina, vilda och sublima – och valet föll då på material som kunde föra tankarna till snö, sten och trä. Vi valde rött varmt ljus för att skapa en mysig känsla och byggde en scen för underhållning. Den distinkta logotypen hämtar inspirationen från mönstret av rännor och couloirer utmed Gaustatoppen. Gaustatoppens unika form har gjort den till ett populärt och ofta avbildat motiv. Därför gav vi The Loft en helt egen silhuett.

Gausta - the Loft

Vill du veta mer om våra mest populära tjänster?

 

Ta kontakt med Marcus eller Sara. De hjälper dig gärna!

Marcus Sjölin

Marcus Sjölin
Opportunity &
Growth Officer

Ingrid Kraappa

Sara Wågenberg
Project Manager &
Content Strategist