Jobba med något meningsfullt

Bli en del av oss på 2028 New World Agency

Vi på 2028 New World Agency drivs av insikten att företag idag behöver ett nytt slags partner som kombinerar effektiv kommunikation med innovativ affärsutveckling. Med fokus på trender, omvärlden och morgondagens utmaningar positionerar vi företag inom den cirkulära ekonomin, driver förändring och digital transformation och skapar affärsdrivande kommunikation som gör skillnad på riktigt. Vi är övertygade om att företag som vill vara relevanta idag och imorgon behöver bli “civic brands” som tar ansvar för samhället – och som förstår att hållbarhet är en förutsättning för att utveckla en långsiktig kärnaffär.

Vi har pratat om det här ett tag, och allt fler företag inser värdet av vår kompetens och vårt perspektiv. Idag är vi 20 personer på vårt kontor i Röda Sten, Göteborg, och vi behöver bli fler!

Passar du hos oss?

Vi på 2028 vill vara ett lag där prestigen är låg men där det är högt i tak, där alla bidrar och alla kan påverka. Därför ser vi mångfald och olika bakgrund som en styrka. Vi tror nämligen att vi är smartast tillsammans och att det är just våra olikheter och olika erfarenheter som gör oss extra rika på idéer och associationer. Därför månar vi om ett klimat där alla känner sig trygga och uppskattade och söker lagspelare som delar vår vision.

 

Vi tror att du:

  • Precis som vi drivs av viljan att skapa meningsfulla framtider och hjälpa företag ta steget in i den cirkulära ekonomin
  • Tycker om att jobba i team och kan presentera och bolla dina idéer med andra
  • Är trendkänslig med koll på omvärlden
  • Kan kombinera konstnärliga ambitioner med affärsmässiga lösningar
  • Trivs i en dynamisk miljö där alla behöver bidra i stort som smått 
  • Kontinuerligt uppdaterar dina kunskaper och gärna testar nya tekniker, program och verktyg
  • Är bra på att få saker att hända

Spontansökan/nytt samarbete

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Eller driver du eget och letar efter en ny samarbetspartner? Skicka in en intresseanmälan, så hör vi av oss!

Gå tillbaka