Efterfrågade tjänster.

Skjut inte upp ditt förbättringsarbete. Tillväxt börjar med att göra något bättre, smartare och effektivare än förut. Här är några områden där vi hjälper våra kunder att bli effektivare.

Populära

 

Förändringsarbete

 

Branding & koncept

 

Webbplatser & digitala lösningar

 

Digital marknadsföring

SEO Analysis

Digital marknadsföring

SEO-analys | Öka den kvalitativa trafiken till din webbsida, dina leads och din försäljning.

Bygg trovärdighet, tillit och en stark närvaro online med Google och din målgrupp. Få och utnyttja datadrivna insikter kopplade till nyckelord utifrån potential och verkligt sökbeteende på marknaden, samt få tekniska SEO-rekommendationer, pålitliga UX- och content-rekommendationer för din hemsida.

SEO Content

Digital marknadsföring

SEO-vänligt innehåll | Skapa nya resultat genom optimerad contentproduktion.

Börja arbetet med att förbättra din hemsida genom löpande uppdateringar av SEO-drivande content. Boosta den organiska trafiken och generera ett ökande antal leads genom att förbättra sajtens synlighet i sökmotorresultat och genom att förse nya besökare med högkvalitativt innehåll. Berätta om dina behov – så startar vi där!

PPC Campaign

Digital marknadsföring

PPC-kampanj | Kickstarta din marknadsföring online på 48 timmar.

Vill du se snabba resultat? Boosta din marknadsföring och försäljning online snabbt och effektivt. Gå från idé till distribution inom 48 timmar. Vi hjälper dig att sätta rätt strategi för att nå kunder med rätt potential. Det gör vi med rätt budskap, mätbarhet och effektivitet genom Google Ads och annonsering i sociala medier.

Conversion rate optimization

Digital marknadsföring

Optimerad konverteringsgrad | Missa inte chansen till enkla affärer.

Konverteringsgrads-optimering (CRO) handlar om att få dina besökare att göra det du vill att de ska göra på din hemsida, landningssida eller app. Vår data-drivna process hjälper företag att förstå trösklar, andra hinder och framgångsfaktorer på din nuvarande hemsida. Och vi visar de dig de konkreta förändringar och åtgärder som kommer att öka din konverteringsgrad.

Social Selling

Digital marknadsföring

Social selling | Kom igång! Utnyttja nya smarta möjligheter till intäkter.

Använd plattformar som LinkedIn, Facebook och Twitter för att hitta, förstå, engagera och utveckla framtida försäljning. Det här är sättet för ditt företag och dina anställda att utveckla meningsfulla relationer med potentiella kunder, allt medan ni bygger förtroenden utan att lägga pengar på mediaköp. Dra fördel av dina anställdas nätverk i sociala media och generera nya intäkts-möjligheter: 79% av de försäljare som använder sociala medier säljer mer än sina kollegor. På 2028 erbjuder vi en tjänst som inkluderar både konsultation och övningar för att få dig att komma igång och/eller ett startpaket med viktiga verktyg och content-paket för att säkra en framgångsrik start för dig och dina anställda.

Marketing as a Service

Digital marknadsföring

Marketing as a Service | Håll kostnaderna nere medan resultaten stiger

Vårt MaaS-erbjudande ger ditt företag omedelbar tillgång till marknadsföringsexperter med många olika slags kompetenser. Detta är en prenumerationstjänst utvecklad för att skapa värde med en gång, och för att kunna hantera specifika och skiftande behov, oavsett hur stora eller små de är. Det finns två enkla sätt att komma igång. Välj mellan: On call (löpande kostnad) eller en månatlig prenumeration (fast kostnad). Fullt skalbar och justerbar, allt eftersom era behov förändras.

Trending Website

Webbplatser & digitala lösningar

WordPress webbsida | Populär produkt för små och medelstora företag.

Kom igång snabbt med vår webbside-process för små och medelstora företag. Vår tjänst är utformad för att ge ditt företag  konkurrensfördelen av en digital plattform utformad för kontinuerlig tillväxt. Vi bygger den för att vara SEO-vänlig, responsiv för smartphones, snabb och effektiv, med hög säkerhet och samtidigt enkel och tillgänglig för både din målgrupp och ditt team.

Keep your digital services safe

Webbplatser & digitala lösningar

Service Level Agreement | Driftssäkra era digitala tjänster.

Se till att maximera driftssäkerheten för dina digitala tjänster. Vi erbjuder flera olika tjänster och servicenivåer för att försäkra dig om att din plattform är tillgänglig, uppdaterad och fungerande.

Revitalize your brand

Branding & koncept

Varumärkespositionering | Revitalisera plattformen för din varumärkes-kommunikation.

Små förändringar kan göra stor skillnad. Utnyttja ditt företags fulla potential genom att skruva upp varumärkets konkurrenskraft. Det kan vara nödvändiga uppdateringar för att ge varumärket rätt skärpa på en utmanande marknad.

Seminar/Webinar

Förändringsarbete

Keynote speaker | Rethink opportunity (seminar/webinar).

Boosta ditt team eller företag med 30 fullmatade minuter med tankeväckande insikter, möjligheter och trendspaningar. En kraftfull injektion för att hjälpa er omvärdera er affärspotential i ett nytt landskap.

Free consultation

Förändringsarbete

Gratis konsultation | Reboot & reboost era affärer för en ny era.

Vi startar med att fokusera på de mest omedelbara behoven i ditt företag, potentialen här och nu, samt de bästa sätten att stå emot utmaningarna till följd av Covid-19 pandemin. Låt oss diskutera hur en återgång till ett nytt normallägge kan se ut, och hur ditt företag kan sortera och välja bland möjligheterna i ett nytt industriklimat och föränderligt marknadslandskap.

Vill du veta mer om våra mest populära tjänster?

 

Ta kontakt med Marcus eller Sara. De hjälper dig gärna!

Marcus Sjölin

Marcus Sjölin
Opportunity &
Growth Officer

Ingrid Kraappa

Sara Wågenberg
Project Manager &
Content Strategist